Circulaire

 

CIRCULAIRE DECEMBER 2021

 

’t is weer de tijd van het jaar! ’t Zal iets anders zijn dan twee jaar geleden maar meer activiteit dan vorig jaar! We kijken weer uit naar enkele activiteiten. Heb je zin en tijd om een handje toe te steken? Hier volgt de werkplanning van de komende weken:

 

Zaterdag 11 december vanaf 9u > Kerststal aankleden

 

Zaterdag 18 december vanaf 10u > Luifels op de weide zetten

 

Zondag 19 december vanaf 9u à alles klaarzetten zodat we later op de dag eten en drinken – om mee te nemen – kunnen serveren

 

Zondag 26 december vanaf 8u à alles klaarzetten zodat we vanaf ’s middags drank en pannenkoeken kunnen verkopen.

 

Opruimen gebeurt elke avond.

 

 

ZO 19/12/2021 TRACTORRUN 17U – KERSTSTAL

Op zondag 19 december organiseren we opnieuw een tractorrun met verlichte en versierde tractoren. Tientallen tractoren vertrekken aan de kerststal op Einhoven voor een tocht door Zoersel.

Door corona kiezen we er dit jaar wel voor om een kleinere editie te organiseren. Zo zal er geen grote verwarmde tent staan maar zullen er op dezelfde locatie verspreid over de weide 4 standjes staan waar drank en eten verkocht wordt. Dit jaar ook geen wedstrijd waar de best versierde tractor wordt gekozen. Er worden geen tenten voorzien waar mensen kunnen schuilen - enkele vuurmanden zorgen voor wat sfeer. Het zal er dus ietsje anders aan toe gaan maar ’t wordt ongetwijfeld weer heel gezellig. Aan de Kerststal en onderweg!

 

Wist je dat…

· Grote en kleine tractoren kunnen inschrijven via www.landelijkegildezoersel.be

· Iedereen die de tractoren wil zien vertrekken welkom is aan de Kerststal op Einhoven.

· Zowel toeschouwers als chauffeurs van de tractoren moeten een Covid Safe Ticket voorleggen.

· De tractors vertrekken om 17u aan de kerststal en komen rond 19.30u terug aan.

· De route kan je vinden op onze website of op één van de flyers. Ook dit jaar voorzien we een doortocht langs Monnikenheide en aan het Woonzorgcentrum De Buurt.

 

DO 23/12 TEM ZO 9/01 KERSTWANDELING VOOR HET GEZIN START - KERSTSTAL

Vorig jaar stippelden we een versierde kerswandeling uit voor het hele gezin, en dat doen we dit jaar opnieuw! De wandeling is ongeveer 5 km lang en kan je gedurende 2 weken wandelen, elke dag een keer of slechts één keer gedurende de twee weken J. Alles kan. Vorig jaar ontvingen we alvast leuke reacties. Dus ga op pad met je gezin, familie of vrienden.

 

ZO 26/12/2021 KERSTWANDELING EN PANNENKOEKEN UIT DE HAND 12U - KERSTSTAL

 

Op tweede kerstdag organiseren we opnieuw een pannenkoekendag, een echte gezinsdag. Er start een bewegwijzerde wandeling aan de kerststal. Deze wandeling voert u door de Zoerselse natuur en platteland. Deze wandeling is geschikt voor gezinnen met kinderen. Wandelen kan tussen 11 uur en 16 uur. Pannenkoeken eten kan vanaf 12u. Dit jaar is er dan wel geen tent. Je kan pannenkoeken ‘uit het vuistje’ kopen en iets om te drinken. Alles is aanwezig om er een gezellige namiddag van te maken.

 

Jullie hernieuwden jullie lidmaatschap al massaal!

 

Op dit moment heeft al 80% van onze leden z’n lidmaatschap hernieuwd. Bedankt voor het vertrouwen! Lidkaarten werden deels al bezorgd maar er zijn er nog onderweg. Heb je je lidmaatschap nog niet betaald? Dat kan cash aan jouw bestuurslid. Heb je nog een vraag? Mail naar andre.truyen@gmail.com of marlies_caeyers@msn.com