Circulaire

 

CIRCULAIRE OKTOBER – NOVEMBER 2018

 

 

DAG VAN DE LANDBOUW – BEDANKT!

De 30ste editie van de Dag van de landbouw was een speciale editie. De weergoden waren ons dit jaar minder goed gezind maar dankzij de aanwezigheid van vele Zoerselse verenigingen was het toch een leuke editie. Natuurlijk moest er opnieuw hard gewerkt worden om alles klaar te zetten en af te breken.

Bedankt aan alle helpers – bij de voorbereidingen en de dag zelf – om van deze dag opnieuw – ondanks het slechtere weer - een groot succes te maken! Vele handen maken lichter werk, bedankt!

ZA 20/10/2018 HALLOWEEN PARK VAN HALLE

 

Het park van Halle wordt omgetoverd tot een griezelbos. Vrij vertrek tussen schemering (17.30u) en duisternis (21.00u). Deelname kost €6 in voorverkoop, via orgrootzoersel@gmail.com. Aan de kassa betaal je €7 per persoon. Vergeet je zaklamp niet en bij nat weer kunnen ook laarzen nuttig zijn!

 

Als je adrenalinepeil nog niet de hoogte is ingeschoten kan je verder naar het enge bos (18.15 – 22.00 uur) waar je zal opgewacht worden door de meeste enge wezens. Hier zijn zaklampen verboden.

 

Naast de wandeling is er nog heel wat animatie in het park, zo kan je om 19.10u en 20.30u een vuurspuwer aan het werk zien. Het griezelige sprookje wordt verzorgd door toneelgroep Tilia en is voorzien om 18:30 uur en 19:50 uur Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht zo zijn er hamburgers, frieten en jenever te krijgen net als ander lekkers.

 

 

ZA 10/11/2018 FEESTVERGADERING

 

Onze feestvergadering houden we ook dit jaar bij het begin van ons nieuwe werkjaar. Het belooft een leuke avond te worden. Wij nodigen jullie uit op zaterdag 10 november in de zaal van de Elisabethschool. We aperitieven om 19u. Er wordt ook dit jaar weer animatie voorzien wordt het opnieuw een gezellige avond.

 

Pagina 2/2

 

Om jullie te belonen voor de hulp tijdens de Dag van de Landbouw, behouden we de deelnameprijs op 15 euro per persoon, partners zijn vanzelfsprekend meer dan welkom. In de prijs is alles inbegrepen.

Dit jaar was Zoersel ‘Dorp in de Kijker’. We organiseerden heel wat activiteiten en vele daarvan werden samen met de Landelijke Gilde Halle-Sint-Antonius georganiseerd. Daarom organiseren we dit jaar een gezamenlijke feestvergadering. Ook dit jaar voorzien wij animatie. Hopelijk zijn jullie er ook dit jaar weer bij.

 

Gelieve in te schrijven tegen zondag 4 november door overschrijving van uw deelnamebedrag op rekening BE47 7331 4500 0680 van de landelijke gilde Zoersel. Vermeld duidelijk jullie naam.

 

Noteer alvast in jouw agenda:

 

De komende weken komen onze bestuursleden bij jou langs om het lidgeld op te halen, hopelijk zijn jullie tevreden over onze activiteiten, suggesties zijn altijd welkom, spreek onze bestuursleden er gerust over aan!

 

5 december 2018: kookles voor mannen