Circulaire

 

 

CIRCULAIRE JANUARI-FEBRUARI 2023

 

De tractorrun, was weer een groot succes. 60 tractoren reden mee! De chauffeurs ontvingen bij de start een hotdog en een zakje met lekkers in. Wij werkten voor het eerst met QR-codes op de tafels waarmee bezoekers hun eten en drinken online konden bestellen. Die nieuwe manier van werken was wat wennen maar werd positief geëvalueerd. Ook de pannenkoeken op Tweede Kerstdag en het Kerstspel waren weer de moeite. Was jij één van de bestuurders, vrijwilligers of toneelspelers die alles mee in goede banen leidde? Dankjewel!

 

 

Dienstmededeling

 

De afgelopen jaren ontvingen jullie de circulaire maandelijks van Danny Truyen. Vanaf februari zullen we de circulaire en andere berichten versturen vanuit ons nieuwe algemene emailadres landelijkegildezoersel@gmail.com. De circulaire van januari – februari 2023 verzenden we eenmalig vanuit twee emailadressen. Danny zal de circulaire nog een laatste keer versturen en we versturen de circulaire ook vanuit het algemene emailadres. Ontving je geen email van het nieuwe emailadres? Check dan zeker je ‘ongewenste mails’, als onze mail in die map zit mag je aanduiden dat de afzender betrouwbaar is en niet moet beschouwd worden als ‘ongewenste email’, normaal ontvang je onze mails vanaf dan gewoon in je inbox.

 

 

WOE 18/01/2023 KOOKLES 19U - LINDEHOF

De derde kookles van ons werkjaar. Alle leden zijn welkom. Inschrijven is niet nodig. Je betaalt ter plaatse €10 als tussenkomst voor de ingrediënten, de rest betaalt Landelijke Gilde.

 

VRIJ 27/01/2023 INFORMATIEVERGADERING NOTARIS 20U – ’T ZONNEPUTTEKE

We nodigen jullie allemaal uit voor de informatievergadering waar Notaris Eline Soons een toelichting geeft over een aantal belangrijke thema’s. Eline zal ons informeren over het erfrecht, wilsbekwaamheid, schenkingen en zorgvolmachten. We voorzien drank en een snack.

 

VRIJ 10/2/2022 BLOEMSCHIKKEN 19.30U – ’T ZONNEPUTTEKE

Valentijn komt er weer aan. Verras je partner met een zelfgemaakt bloemstuk! Creatief met bloemen, je wordt begeleid bij het maken, succes gegarandeerd

Inschrijven kan bij janvdl@telenet.be of (0474) 99 11 51 tegen vrijdag 3 februari 2023.

Deelnameprijs: €20 per persoon ter plaatse te betalen. Al het bloemschik-materiaal wordt voorzien. Breng zeker een scherp mes en een snoeischaar mee!

 

 

Noteer ook al volgende date in jullie agenda:

o Zaterdag 4 maart, avondzoektocht, start tussen 19.00u en 20.30u aan het KLJ-lokaal.

o Vrijdag 24 maart, darts-initiatie bij J.C Darts in St.-Jozef Rijkevorsel om 20u

o Zaterdag 1 april, stadsbezoek