Circulaire

CIRCULAIRE CORONA

 

Dag van de landbouw editie 2020 afgelast omwille van corona

 

Omwille van corona hebben we beslist om de dag van de landbouw editie 2020 niet te laten doorgaan. De dag van de landbouw is een massaevenement dat veel voorbereiding vereist. Aangezien het nog onduidelijk is welke maatregelen zullen gelden zijn we van oordeel dat het voor zowel de vrijwilligers als de feestvierders beter is om dit jaar geen dag van de landbouw te organiseren.

Tegelijk delen we mee dat de editie 2021 wèl zal doorgaan op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. We zullen volgend jaar als vanouds samen met jullie een groots evenement organiseren, thema ‘oude ambachten’ – noteer deze data alvast in jullie agenda.

Zomers fietsen 13u -Kerststal

 

Naar jaarlijkse gewoonte fietsen we 1 zaterdag per maand een mooie route. We rijden een toer van ongeveer 40km en halverwege genieten we van een welverdiende drankpauze. Noteer volgende data in jullie agenda:

 

Zaterdag 20 juni

Zaterdag 18 juli

Zaterdag 22 augustus

Zaterdag 12 september

 

NIEUW Zomers wandelen 19u-Kerststal

 

We moeten jammer genoeg heel wat activiteiten annuleren. Stadsbezoek, familiedag, het kubb spelen. We willen daarom een activiteit organiseren waarbij we toch veilig kunnen samenkomen en de social distance regels kunnen garanderen. We plannen de komende maanden 3 wandelingen tussen 5 km en 7,5km. Noteer volgende data in jullie agenda:

Vrijdag 10 juli

Vrijdag 7 augustus

Vrijdag 4 september