Culinaire tocht met huifkar of fiets

Culinaire fietstocht

#hapjetrapjezoersel #dorpindekijker #landelijkegilden

 

Op zondag 3 juni organiseren de Landelijke Gilde Halle – Sint-Antonius en Landelijke Gilde Zoersel een culinaire fiets- en huifkarrentocht.

 

Binnen het project Dorp in de Kijker wordt een project uitgewerkt: 'de landbouwlus: zaaien, zien en zorgen in Zoersel'. Deze landbouwlus bestaat onder meer uit een fietsroute met onderweg aandacht voor landbouweducatie. De lus loopt ook via diverse zorginstellingen in elk van de deelgemeenten.

Op deze dag kan u de landbouwlus afleggen met een huifkar of met de fiets. Onderweg voorzien wij op diverse plaatsen standjes met een hapje of een drankje. In de deelnameprijs is een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert inbegrepen, telkens op een andere locatie. Na de tocht kan u nog nagenieten bij een drankje. We voorzien ook voldoende animatie voor de kinderen.

 

De sportievelingen zijn welkom om zelf op de fiets te stappen en het Zoerselse platteland en de natuur te beleven. Starten kan tussen 10u en 11.30u. De culinaire fietstocht van 38 km brengt u op enkele mooie plaatsen in Zoersel. De fietstocht start bij AVEVE (Berkemei 108 te Zoersel). Vervolgens kan u bij ’t Zoerselhof, woonzorgcentrum de Buurt, ’t Zwarthof en opnieuw AVEVE genieten van iets lekkers, waaronder enkele heerlijke streekproducten.

 

Kies het menu van jouw voorkeur, in onderstaande prijs is het aperitief, de soep, het hoofdgerecht en het nagerecht inbegrepen:

 

Kies het menu van jouw voorkeur:

· Aperitief – soep – biefstuk + salade + frietjes – nagerecht 25,00 €

· Aperitief – soep – stoofvlees + salade + frietjes – nagerecht 20,00 €

· Aperitief – soep – hamburger + salade + frietjes – nagerecht 20,00 €

· Aperitief – soep – vegetarische schotel + frietjes – nagerecht 20,00 €

· Aperitief – soep – kindermenu stoofvlees met frietjes – nagerecht 15,00 €

· Aperitief – soep – kindermenu hamburger met frietjes – nagerecht 15,00 €

Inschrijven kan zowel online als bij AVEVE Herman Keysers (Berkemei 108), André Truyen (Pastoor Doxlaan 11) en KBC-verzekeringen Dirk Kennis (Handelslei 39). Inschrijven voor donderdag 10 mei. Om praktische redenen worden inschrijvingen na die datum niet meer aanvaard. Gelieve bij uw inschrijving de gewenste menu’s aan te duiden. Bij online inschrijving wordt u automatisch doorgestuurd naar een online betalingsplatform. Als u inschrijft bij AVEVE, André Truyen of KBC-verzekeringen kan u daar cash betalen.

 

Meer informatie:

Dorp in de Kijker - Fons Christiaensen, 0472 79 93 52, a.christiaensen@yahoo.com