Circulaire

 

CIRCULAIRE OKTOBER – NOVEMBER 2022

 

DAG VAN DE LANDBOUW – BEDANKT!

Tijdens de 33ste editie van de dag van de landbouw was het ‘gezellig druk’.

Bedankt aan alle helpers! Zonder jullie was het niet mogelijk om alles georganiseerd te krijgen. Obers, afwassers, handige harry’s…iedereen droeg z’n steentje(s) bij. Jullie hulp maakt echt wel het verschil – zelfs op maandag waren velen onder jullie nog paraat om de tenten af te breken en het laatste op te ruimen! Merci! Vele handen maken licht werk en da’s fijn!

 

WOE 19/10/2022 KOOKLES 19U - LINDEHOF

De eerste kookles van ons nieuwe werkjaar wordt georganiseerd op 19/10. Alle leden zijn welkom. Inschrijven is niet nodig. Je betaalt ter plaatse €10 als tussenkomst voor de ingrediënten, de rest betaalt de Landelijke Gilde.

 

ZA 12/11/2022 FEESTVERGADERING 19U - ST-ELISABETHSCHOOL

 

Alle leden en hun partners zijn weer welkom op onze jaarlijkse feestvergadering. We klinken op een nieuw werkjaar waar weer heel wat activiteiten op het programma zullen staan.

Iedereen is welkom op zaterdag 12 november in de Sint-Elisabethschool. Vanaf 19u aperitieven we om daarna onze voeten onder tafel te schuiven. Er is ook een optreden van ‘de Jongens’.

We vragen een deelnameprijs van € 20 per persoon. In de prijs is alles inbegrepen (aperitief, diner en drank). Om praktische redenen vragen wij wel om in te schrijven tegen zaterdag 5 november. Schrijf het verschuldigde bedrag over op de rekening van de Landelijke Gilde Zoersel BE47 7331 4500 0680. Vermeld duidelijk jullie naam en het aantal personen. Hopelijk zijn jullie weer massaal van de partij!

 

 

WOE 23/11/2021 KOOKLES 19U - LINDEHOF

De tweede kookles van ons werkjaar. Alle leden zijn welkom. Inschrijven is niet nodig. Je betaalt ter plaatse €10 als tussenkomst voor de ingrediënten, de rest betaalt de Landelijke Gilde.

 

Schrijf jouw lidgeld ook dit jaar over!

Vorig jaar schreven jullie massaal je lidgeld over. Dit jaar vragen we om dit weer te doen. Let op! We verwachten jouw overschrijving op het rekeningnummer van Landelijke Gilden vzw. Jullie ontvingen deze week een e-mail of brief met meer informatie. Als jullie betaling in orde is brengen wij in de loop van november, jullie lidkaart persoonlijk langs. Neem dat bezoek te baat om jullie vragen en wensen mee te delen!!!