Dag van de Landbouw

Yes, goed nieuws! Dag van de landbouw 2021 gaat door ! Zaterdag 25/9 kinderdisco en het Boerenbal, op zondag 26/9 de Dag van de landbouw met als thema 'Ambachten'. Tijdens beide dagen werken wij met het Covid Safe Ticket. Op die manier organiseren we een veilig evenement waar mondmaskers niet nodig zijn en de afstand van 1,5m vervalt. Hopelijk zijn jullie even enthousiast? Kom zeker mee feesten!

 

Kinderdisco en Boerenbal op 25 september 2021 (18.30u-3.00u)

Dag van de landbouw op 26 september (11.30u-18.00u)

 

Enkel toegang met een Covid Safe Ticket!!!

 

Het Covid Safe Ticket is specifiek bedoeld om toegang te krijgen tot evenementen zonder dat je een mondmasker moet dragen en 1,5 meter afstand moet houden. Dat betekent dat de dag van de landbouw op een veilige en normale manier kan georganiseerd worden.

 

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in één van de volgende situaties:

· je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;

· je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;

· je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;

· je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Hoe bekom je een covid safe ticket?

- Op papier: Je kan het CST voor vaccinatie aanvragen waarna het per post toegestuurd wordt. Je moet dan wel rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. Bel naar het nummer 078 78 78 50 (9 tot 19u op weekdagen).

- Hebt u geen smartphone of printer, dan kunt u uw COVID-certificaat laten afdrukken in één van onze drie bibliotheekfilialen (tijdens de openingsuren). Breng zeker uw e-ID en pincode mee. Die hebt u nodig om in te loggen op één van bovenstaande platformen. Zonder e-ID en pincode kunnen onze collega’s u niet verder helpen. Pincode kwijt? Maak dan een afspraak met onze dienst burgerzaken om een nieuwe aan te vragen. Het afdrukken van het COVID-certificaat is gratis

- Digitaal: Het CST/certificaat is digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals ‘mijn burgerprofiel’, mijngezondheid.be of MyHealthviewer. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld itsme).

 

Meer info vind je voorlopig al op de website:

www.vlaanderen.be/cjm/nl/informatie-covid-19/covid-safe-ticket